DebTech

Tech közösség Debrecenben

10 ÚJABB magyar startup, amely segítheti a digitális átállást

2020. március 19. 13:17 - fehersolyom

letoltes.png

Tegnapi írásunkban összeszedtünk 10 hazai startupot, akik a jelenlegi helyzetben segíthetik a digitális átállást. Számos kommentet, és üzenetet kaptunk arról, hogy kik lehetnek még "befutók" ezen a téren. 

Így itt van ÚJABB 10 hazai startup, akik a jelenlegi #homeoffice és #karantén tengelyben tudnak segíteni abban, hogy életünk valamely szegmensét digitális platformon éljük tovább. 

1. Eddie

A kecskeméti csapat AR kiterjesztésű oktatási platformja igen nagy segítség lehet azoknak, akik kisiskolás gyermekét akarja lekötni, vagy hatékony digitális oktatásban részesíteni. Honlapjukon elérhető az applikációjuk. 

2. TrustChain 

A #blockchain megoldással működő online szerződéskötő és e-aláírási rendszert kívánó satrtup igen nagy szolgálatot tehet most, amikor a személyes kontaktusok száma erősen limitált. IDE kattintva bővebben informálódhat mindneki a szolgáltatásokról. 

3. ViddL 

A szállítmányozásra , házhoz szállításra és az ehhez hasonló szolgáltatásokra igencsak megnött az igény az utóbbi időben. A ViddL, mint az utolsó kilóméteres csomag célbajuttatás legdinamikusabban fejlődő magyar startupja, pont ezt a szegmenst fedi le. 

4. ClassBox 

A nyíregyházi csapat a digitális osztálytermek problémájára talált már megoldást korábban. FaceBook Csoportjukban erősen megnőtt az aktivitás az elmúlt napokban, ide bárki scatlakozhat jó tippekért trükkökért (és persze a appot is megtalálja majd.) 

5. BOOKRKids 

Az online könyvtár gyerekeknek, amelynek a felhasználói ugrászserűen nőttek meg a napokban. De persze bárki csatlakozhat még a BookR csapathoz ITT. 

6. Dreamjo.bs 

Álláskeresés online: soha nem volt aktuálisabb, mint most. 

7. Online Edzés 

Ez nem egy startup, de...: mivel a nagy közösségi terek-mint például a fitnesstermek- kénytelenek voltak bezárni, ezért az iparág szereplői meglehetősen nagy financiális problémáknak néznek elébe. Szmos kisebb-nagyobb terem illetve személyi edző terelte át online platformokra a foglalkozásait. Ez azért is fontos, mert a sport immunierősítő hatású, így fontos, hogy a bezártságban is meg legyen oldva a rendszeres testmozgás. Kis helyen végezhető , eszköz nélküli rövid edzésterveket tesz közzé például a debreceni Ronin Fight Academy , a TrainerSpirit , de szinte minden városban található olyan tréner/terem, aki hasonló szolgáltatásokat kínál. 

8. TicketNinja 

A győri csapat most ingyen elérhető, és nagy segítség abban, hogy digitalizáljuk rendezvényeinket. Honlajuk ITT elérhető. 

9. Darts Matek 

Matematika oktatás online, egy remek megoldással. 

10. BandMap 

A zeneipar Linkedin-jét fejlesztő startup arra kereste a megoldást, hogy a zene-és szórakoztatóipar szereplőit (zenekarokat, zenészeket, roadokat, lemezkiadókat, sofőröket stb.) hogyan tudja összekötni. Mivel épp a zeneipar az egyik olyan ágazat, amely a legnagyobb kért szenvedte a karantén miatt, valószínű, hogy a BandMap sokat segít majd a szereplők újból egymásra találásakor, amiko az iparág újra feléled. Regisztrálni ITT lehet az oldalra. 

u.i. azt pedig, hogy hogyan tudsz segítenia  zenészeknek addig is, Bánkúti Dani foglalta össze egy remek videóban, amit ajánlunk figyelmetekbe: 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://debtech.blog.hu/api/trackback/id/tr2515535116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása