DebTech

Tech közösség Debrecenben

Május 20.-án jön a Korona és Siker

2020. május 18. 09:55 - fehersolyom

Az évad utolsó online meetupja!

koronasiker.jpg

 

A #koronavírus elterjedése váratlan helyzetet okozott számos gazdasági szektorban. A turizmus, a szórakoztatóipar, az autógyártás kihívásokkal és nehézségekkel néz szembe. A digitális termékekkel rendelkező online vállalkozások (vagy ha úgy tetszik, startupok) közül azonban sokaknak felértékelődött a terméke. 

A jelenlegi helyzetben a debreceni #startupökoszisztéma szereplőinek szeretnénk egy kis motivációt adni: május 20.-án este 18.00 órától kezdődő online meetupunkon két olyan innovállalkozás mutatkozik be , akik pozitív mérleggel tudtak kijönni a "karanténból". 

A GreenDrops és a TrustChain a Stratup Campus befektetési portfóliójába tartozó, helyi kötődésű startupok. 

A meetupon elmondják, hogy mit tapasztaltak az elmúlt két hónapban, hogy hoygan és miért emelkedetek a felhasználószámaik, és az előadások után a Q&A-ban személyesen is tudtok tőlük kérdezni. 

Tartsatok velünk szerdán este, az esemény részleteit ITT éritek el. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://debtech.blog.hu/api/trackback/id/tr1615704888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása