DebTech

Tech közösség Debrecenben

Bitcoin Buli lesz Debrecenben február 25.-én!

2023. február 22. 13:12 - fehersolyom

Kapcsolódj te is a blokklánchoz!

A blokkláncot tartják az internet óta legfontosabb technológiai fejlesztésnek és az erre épülő Bitcoin az évezred eddig legjobban teljesítő befektetési eszköze, melyet a „Pénz Internetének” is neveznek. 

A debreceni Bitcoin Buli célja ezen globális technológiai forradalom bemutatása és ünneplése.

Olyan közösséget alkotnak a blokklánc iránt érdeklődők, ahol közvetlen, baráti formában értjük meg a korszak alkotó újítás hétköznapi felhasználási területeit, valamint gazdasági és környezetvédelmi szerepét egyaránt. Ennek érdekében minden kedden 17:30-tól az Újkerti könyvtár ad otthont az immáron több, mint 40 alkalommal megrendezett Kripto Kedd előadássorozatnak.

02.25.-én , szombaton a Bitcoin Buli a MODEM-ben kerül megrendezésre, az eseményt a kulturális területért felelős alpolgármester, Dr. Puskás István megnyitó beszédével kezdődik 18:00-kor. Ez után az ország leghíresebb szakértői közül többen előadást tartanak és kerekasztal beszélgetést folytatnak a blokklánc technológia lehetőségeiről. Az este folyamán kötetlen formában lesz alkalom megismerkedni a résztvevőkkel.

A szervezők várnak minden technológia iránt érdeklődőt, akár hallott már a blokklánc technológiáról, akár most szeretné megérteni ezt a forradalmi digitális eszközt!

Kapcsolódj Te is a lokklánchoz!

Légy részese ennek a csodálatos technológiai forradalomnak!

A rendezvénnyel kapcsolatos egyéb információkat találnak a Facebook eseményben

programterv_bitcoin_buli_2023_02_25_modem.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://debtech.blog.hu/api/trackback/id/tr8118055774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása