DebTech

Tech közösség Debrecenben

Debreceni zöld innovációk egy helyen a Green Tech Meetup-on!

2019. május 08. 09:46 - fehersolyom

 

greentechmajus15.jpg

Május 15.-én este 18.00 órától rendhagyó helyszínen, a Megújuló Energiaparkban kerül megrendezésre a DebTech Meetup. 

Pálfi Zsuzsa írása a témához kapcsolódóan: 

Május 15. -e a Nemzetközi Klímaváltozás Akciónapja. Fontosnak tartjuk, hogy megoldásokat találjunk a klímaváltozás megakadályozására, hisz minél hamarabb cselekednünk kell! Olyan innovatív zöld ötletekre van szükség, amelyek támogatják a klímavédelmet.

A debreceni Green Tech Meetup esemény célja, hogy rálátást adjon olyan úttörő ötletekre, mint például a Debreceni Climathon kezdeményezés, amelyet az egyik főszervező Gabnai Zoltán mutat be. Az estre ellátogat Rácz Gréta, a Green Drops Farm leendő ügyvezetője, hogy bemutassa hogyan került az iskolapadtól egészen egy olyan befektetésig, amely megreformálhatja a környezetkímélő élelmiszer előállítást. Mindezen előadásokat a SHARE sörök fogyasztása közben élvezhetjük, amely sör márka különlegessége, hogy vásárlásával magyar társadalmi szervezetek, alapítványok munkáját támogathatjuk mivel a teljes profitot jótékony célra fordítják.

Az esemény házigazdája pedig nem más, mint a Megújuló Energiapark, ahol nem csak az előadások lesznek megtekinthetőek a vendégek részére, hanem a bemutató park is, ahol testközelből megismerhetik a látogatók az olyan megújuló energiával működő rendszereket, mint például a mono- és polikristályos napelemek, napkollektorok. Mindezek mellett felfedezhetik az aquapóniás növénytermesztési módot a gyakorlatban.

Az esemény IDŐPONTJA: 2019. május 15. 18:00

HELYSZÍNE: a Megújuló Energiapark (Debrecen, Kishegyesi u. 187.)

FB Event ITT, Meetup.com link ITT.

Mindenkit sok szeretettel vár a Debtech Crew és a Megújuló Energiapark!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://debtech.blog.hu/api/trackback/id/tr8914814314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása